Fantastisch

Door: Ymkje

Blijf op de hoogte en volg Ymkje

05 Augustus 2010 | Thailand, Bangkok

Hallo!

Het is hier in een woord fantastisch.

Na een hele lange vlucht van gisteren zijn we bijna gelijk na aankomst in bed gedoken. Dat was ook geen probleem hier want het was hier al avond. De vluchten zijn gisteren bijna probleemloos verlopen met uitzondering van een beetje vertraging van Bangkok - Koh Samui. We hadden op de vlucht van AMS naar Dubai een plek bij de nooduitgang wat beenruimte betekende van ruim twee meter. Erg luxe dus!

Vandaag eerst heerlijk uitgeslapen en lekker op het strand gelegen. We hebben een eigen huisje die ongeveer 20 stappen lopen is van het strand. Het heeft in Bangkok gisteren enorm veel geregend maar hier zijn het alleen maar blauwe luchten en een felle zon. IK zal wat foto's plaatsen.

De mensen hier zijn erg vriendelijk en behulpzaam en het leven hier kost helemaal niks. Een groot glas cola op het strand kost hier net een euro. En dan schijnt het hier op Koh Samui ook nog vrij "duur" te zijn.

We blijven hier vannacht nog een nachtje en dan gaan we morgen waarschijnlijk naar Koh Tao of Koh Phangan. Ook het eten kost hier trouwens niks, heb net een heerlijke rijst maaltijd gehad met rundvlees voor ongeveer 4 euro.

Morgen of overmorgen waarschijnlijk weer een update!

• 05 Augustus 2010 - 10:32

Else:

Wat heerlijk allemaal.
    Ik benijd jullie!!
    geniet ervan.

• 05 Augustus 2010 - 11:28

Marja:

JOEEEEHOEEE!!!!

Koh Phanghan gaan!! Daarna Koh Tao! PhanGhan scootertje huren.. naar zuidelijkste (of noordelijkste) maar in ieder geval de andere kan dan waar de boot aankomt. There are some fucking beautiful beaches there!!
    Lamai ziet er ook goed uit trouwens!! Top dat alles goed gaat. En bijkomend voordeel: es kost nichts!!!!

Enjoy!

• 05 Augustus 2010 - 12:15

Marja:

Oohhh, wat vonden jullie van de airport van Koh Samui??? Leuk hè.. al dat bamboo?

• 05 Augustus 2010 - 14:27

Jorgen:

Hoi!

leuk om te horen dat het zo cool is!
    Geniet ervan,

kus(ook voor L;) Jorgen

• 05 Augustus 2010 - 19:47

Pietrix:

Hey Lukas en Ymkje,
    Wat een prachtige fotos en fijn dat jullie zo genieten ! We zien nu al uit naar het volgende verslagje.
    Groeten ons

• 05 Augustus 2010 - 21:14

Lot:

Wow het klinkt allemaal super! EN wat een mooi strand zeg! Jeetje!

Geniet lieverds!

• 08 Augustus 2010 - 06:26

Else:

Leuk je verslag, Ymkje.
    Heerlijk om zo van jullie te horen en mooie foto's. Geweldige manier van tanken. Indonesië precies zo. Ik hoor en zie graag weer van jullie.